Prefectul Alexandru Moldovan cere SJU Suceava și Spitalului Rădăuți să facă stocuri strategice de materiale de protecție și de medicamente în contextul Covid-19


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Spitalului Județean Suceava și Spitalului suport Covid Rădăuți, realizarea stocului strategic de materiale de protecție și stocului de medicamente, solicitare ce va fi adresată tuturor unităților sanitare din județ.

Potrivit Prefecturii Suceava, solicitarea a fost făcută ca urmare a videoconferinței organizate, în data de 18 octombrie, de Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății și Institutul Național de Sănătate Publică, ședință condusă de secretarul de stat, Raed Arafat și la care au participat prefectul Alexandru Moldovan, inspectorul-șef al ISU, col. Costică Gheață și directorul executiv DSP Suceava, dr. Dinu Sădean.

Sursa citată a precizat că problematica discutată a vizat analiza incidenței cumulate pe localități (rata de incidență 1.5% – 3% și rata mai mare de 3%), măsurile adoptate, situația spitalelor Covid și măsurile de perspectivă.


Intră acum și în grupul de