Pentru ca nu a mai primit un rest de bani, vechiul proprietar si-a „furat” masina

Fostul proprietar al unui autoturism şi-a luat maşina înapoi pentru că nu a mai primit un rest de bani, de la noul proprietar. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 21.10, Poliţia Oraşului Dolhasca a fost sesizată prin „SNUAU 112” de S. Gheorghiţă, de 25 ani, din comuna Sireţel, judeţul Iaşi, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat pe o uliţă a satului Budeni, oraş Dolhasca.

Poliţiştii au găsit autoturismul pe raza oraşului Dolhasca şi oprit pe DJ 208, stabilindu-se că era condus de către O. Gheorghe, de 38 ani, din municipiul Suceava, iar la solicitarea documentelor pentru control acesta a prezentat acte de proprietate pentru autovehiculul respectiv, în original pe numele său.

O. Gheorghe a vândut autovehiculul lui S. Gheorghiţă în urmă cu circa 4 luni, fără perfectarea actelor de vânzare – cumpărare, la schimb cu un alt autoturism, plus suma de 2.200 euro. Ulterior, pentru că nu a mai primit de la acesta diferenţa de bani, a mers şi a ridicat autovehiculul de pe raza satului Budeni, oraş Dolhasca, unde S. Gheorghiţă venise la un prieten.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Dolhasca până la soluţionarea cauzei, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, care va fi soluţionat procedural.

loading...