Pentru ca nu a mai primit un rest de bani, vechiul proprietar si-a „furat” masina


Intră acum și în grupul de

Fostul proprietar al unui autoturism şi-a luat maşina înapoi pentru că nu a mai primit un rest de bani, de la noul proprietar. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 21.10, Poliţia Oraşului Dolhasca a fost sesizată prin „SNUAU 112” de S. Gheorghiţă, de 25 ani, din comuna Sireţel, judeţul Iaşi, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat pe o uliţă a satului Budeni, oraş Dolhasca.

Poliţiştii au găsit autoturismul pe raza oraşului Dolhasca şi oprit pe DJ 208, stabilindu-se că era condus de către O. Gheorghe, de 38 ani, din municipiul Suceava, iar la solicitarea documentelor pentru control acesta a prezentat acte de proprietate pentru autovehiculul respectiv, în original pe numele său.

O. Gheorghe a vândut autovehiculul lui S. Gheorghiţă în urmă cu circa 4 luni, fără perfectarea actelor de vânzare – cumpărare, la schimb cu un alt autoturism, plus suma de 2.200 euro. Ulterior, pentru că nu a mai primit de la acesta diferenţa de bani, a mers şi a ridicat autovehiculul de pe raza satului Budeni, oraş Dolhasca, unde S. Gheorghiţă venise la un prieten.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Dolhasca până la soluţionarea cauzei, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de