Parcarea de la Palatul de Justiție din Suceava a fost reabilitată și modernizată. Lucian Harșovschi: Nu ne oprim aici, atât cât vremea ne permite, continuăm lucrările de reabilitare și modernizare

Parcarea de la Palatul de Justiție din Suceava a fost reabilitată și modernizată, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a explicat că în cadrul acestui proiect piatra cubică a fost înlocuită cu pavaj antichizat care, pe lângă aspectul aparte, are rezistență mare la uzură și alunecare.

Potrivit viceprimarului a fost montat pavaj antichizat de 8 cm grosime pe 1049,5 mp și de 6 cm grosime pe 245,4 mp, rigolă pe  83,3 ml, bordură mică pe 41,5 ml, iar bordură mare pe 174,7 ml.

Prin această investiție au fost reabilitate 51 de locuri de parcare.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, este zonă reabilitată total, întrucât s-a modernizat și str. Anastasie Crimca, respectiv Aleea Trandafirilor, accesele la scările de bloc, iar de asemenea, municipalitatea a oferit sprijin Bisericii “Nașterea Maicii Domnului” pentru lucrările de reabilitare și împrejmuire.

 „Nu ne oprim aici, atât cât vremea ne permite, continuăm lucrările de reabilitare și modernizare”, a transmis Lucian Harșovschi.

loading...