„Sofer” de 15 ani, oprit de politisti in centrul orasului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un puşti în vârstă de 15 ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea noaptea, nestingherit, prin centrul orasului Suceava. Potrivit IPJ Suceava, marţi noapte, în jurul orelor 00.30, poliţiştii suceveni, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, au observat un autoturism care avea un mers sinuos.

Poliţiştii au făcut semnalul regulamentar de oprire, acustic şi luminos, însă acesta şi-a continuat deplasarea, fapt ce a dus la urmărirea acestuia până pe strada Vasile Bumbac, unde a oprit.

În momentul opririi, la volanul autoturismului a fost identificat minor A. P., de 15 ani, localnic, iar în interior se mai aflau ca pasageri două persoane de sex masculin. La solicitarea documentelor conducătorul auto a declarat că nu posedă permis de conducere şi nu ştie unde se află documentele autoturismului.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Suceava, urmând a fi continuate cercetările cu privire la provenienţa acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de