Acasă Actualitate Premierul Ludovic Orban transmite că este alături de autoritățile sucevene și că...

Premierul Ludovic Orban transmite că este alături de autoritățile sucevene și că va susține programe importante precum Autostrada A 7 București-Siret sau Drumul Nordului Suceava-Baia Mare


Intră acum și în grupul de

Premierul Ludovic Orban care a participat, vineri la constituirea Consiliului Județean Suceava rezultat în urma alegerilor din 27 septembrie a declarat că a ținut să fie prezent la acest moment important din viața județului Suceava pentru a transmite un mesaj se parteneriat cu autoritățile sucevene.

„Prezența mea la depunerea jurământului de președintele CJ Suceava și primarul Sucevei reprezintă o garanție a unui parteneriat între Guvern și autoritățile locale din Suceava pentru susținerea proiectelor importante de dezvoltare ale județului și municipiului Suceava”, a spus Orban.



El a arătat că este la Suceava pentru a transmite un angajament ferm la dialog, de cooperare, de alocare de resurse pentru susținerea de programe de care are nevoie Suceava.

Orban a spus că se referă la programe importante care țin de infrastructura de transport cum este proiectul A 7, legătura București-Siret, la profil de autostradă sau de drum expres, care asigură conexiunea la A 8, Tg Mureș-Iași.

El a mai spus că prezența lui la Suceava este și un angajament de susținere a proiectului Drumului Nordului, la profil de drum expres care să facă legătura între Suceava și Bistrița, Dej,  Baia-Mare și granița de vest.

Totodată, el a precizat că sprijină proiectele de extindere a rețelelor de gaze naturale din județul Suceava, dar și proiectul de apă și canal, dar că urmărește și finalizarea unor obiective importante de investiții cum e centura Rădăuți care ar urma să se finalizeze în acest an, precum și alte obiective.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version