Acasă Actualitate Scaparile de gaz au provocat un incendiu in bucataria unei case din...

Scaparile de gaz au provocat un incendiu in bucataria unei case din Stroiesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, marţi, după-amiază, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Ilenei C., din localitatea Stroieşti. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat a ora 14:44, iar la sosirea pompierilor flăcările se manifestau în interiorul unei camere, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 17.35. Au ars: mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri materiale din interiorul unei camere, planşeul camerei şi al holului pe o suprafaţă de 28 mp şi circa 2 tone cereale din podul locuinţei. S-a degradat tencuiala interioară a pereţilor. Pagubele au fost estimate la cca 50.000 lei.



Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza scăpărilor de gaze combustibile de la sistemul de alimentare al aparatului de gătit-aragaz.
Pompierii au salvat locuinţa şi anexele, în valoare de cca 100.000 lei.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 73 de ani, ce prezenta arsuri de gradul I pe mâini şi faţă după care au transportat-o la spital pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version