Ion Lungu, după ce a depus pentru a cincea oară jurământul pentru funcția de primar: Sunt emoționat ca la primul mandat


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a depus, vineri, jurământul pentru funcția de primar și a recunoscut că este emoționat ca la primul mandat în primul rând pentru că la ceremonie a asistat premierul Ludovic Orban, fiind pentru prima dată când un prim ministru participă la constituirea CL Suceava.

Ion Lungu i-a spus premierului că municipiul Suceava este pe drumul cel bun și că este unul dintre puținele orașe verzi ale României și că municipiul are acum transport electric, iar până în februarie-martie va avea 62 de autobuze electrice și va fi primul oraș din țară cu un sistem integrat de transport electric.

Mai mult, Lungu a spus că Suceava este singurul municipiu care folosește o centrală termică pe biomasă, iar întreg iluminatul public este de tip LED.

Primarul a spus că lucrurile în Suceava merg pe un drum bun.

„Am convingerea că împreună cu Consiliul Local voi duce la îndeplinire ceea ce am prevăzut în platforma noastră electorală cât și de la celelalte partide. Sigur, acolo unde vor fi proiecte bune le vom pune în aplicare”, a spus Lungu.

Depunere jurământ Ion Lungu

Ion Lungu depune jurământul pentru noul mandat

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 23 octombrie 2020

El a subliniat că dorește care Suceava să fie un oraș modern.

„Ținta noastră este să fim un oraș modern, un oraș european, un oraș de tip smart-city și aici avem mai multe proiecte din acest punct de vedere”, a spus Ion Lungu.

El i-a mulțumit premierului pentru sprijinul acordat pentru transferarea pădurii parc de 143 de hectare la municipiul Suceava și i-a spus că după alegerile parlamentare se va face o consultare publică privind investițiile din această pădure-parc și i-a spus că este sigur că va fi prim ministru și când se va finaliza proiectul de amenajare invitându-l deja la viitoarea inaugurare.


Intră acum și în grupul de