Deputatul PNL Ioan Bălan: Am speranța că în mandatul 2020-2024 vom avea un parteneriat corect Primărie-Consiliu Județean-Guvern ca să facem proiectele mari de investiții de care am vorbit în campania electorală


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan, a declarat, vineri, la ședințele de constituire a Consiliului Județean Suceava și Consiliului Local Suceava unde a fost prezent premierul Ludovic Orban că este încrezător că după alegerile parlamentare se va realiza un parteneriat corect Primărie-Consiliu Județean- Guvern.

Bălan a spus că în județul Suceava PNL a reușit să obțină singur majoritatea în Consiliul Județean, dar că această încredere a electoratului în liberali obligă la realizarea proiectelor mari de investiții.

„Majoritatea ne obligă la parteneriat cu dumneavoastră pentru că am vorbit foarte mult de proiecte județene, dar am vorbit și de proiecte bugetate de guvern”, i-a spus Bălan premierului Ludovic Orban la ședința de constituire a Consiliului Județean Suceava.

El a menționat că liberalii au vorbit de proiecte mari cum e Autostrada Nordului sau Autostrada A 7. „Lucrurile acestea vor fi făcute și dacă vom închide cercul la alegerile parlamentare și cu un guvern corect cum am avut în mandatul 2008-2012 când județul Suceava a beneficiat de o reală dezvoltare. Am speranța că în mandatul 2020-2024 vom avea același parteneriat corect”, a spus Ioan Bălan.

Gheorghe Flutur depune jurământul ptr președinția CJ Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 22 octombrie 2020

Parlamentarul sucevean a subliniat că după campania electorală trebuie ca lucrurile promise să fie realizate pentru că urmează decontul.

„Campania electorală vine și trece. Unii dintre noi sunt aleși, dar vine și decontul. Peste patru ani de zile vom vorbi despre lucrurile făcute. Garanția că aceste lucruri de care am vorbit se vor face este Gheorghe Flutur la Suceava”, a declaat Ioan Bălan.

El a ținut să precizeze că nu cunoaște pe altcineva din politică sau administrație care să fi făcut mai multe pentru Bucovina decât Gheorghe Flutur.

Ioan Bălan a recunoscut că a fost un an greu pentru Gheorghe Flutur întrucât acesta a fost acuzat pe nedrept de unii oameni politici cinci pentru lucruri de care nu era responsabil și că cei care l-au atacat chiar când acesta era internat în spital crezând că vor putea capitaliza electoral situația au avut dezamăgiri.

Liderul liberal sucevean a arătat că electoratul din județul Suceava a știut cel mai bine să discearnă între candidați și Gheorghe Flutur a fost cel care a convins prin fapte.

Ioan Bălan a mai declarat că toate partidele din Consiliul Județean Suceava vor trebui să acționeze împreună pentru dezvoltarea județului pentru că dincolo de opiniile politice toți au aceeași dorință de a face mai bine pentru suceveni.

Deputatul liberal a spus că dorește ca peste patru ani să se întâlnească toți consilierii județeni și fie mulțumiți că au realizat ceea ce au promis: dezvoltarea județului Suceava.

Ioan Bălan a vorbit și la ședința de constituire a Consiliului Local Suceava de necesitatea unui parteneriat Primărie-Consiliu Județean-Guvern arătând că aceasta a fost varianta prin care județul Suceava a cunoscut cea mai mare dezvoltare în perioada 2008-2012 și că așa se va putea dezvolta și municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de