Gheorghe Flutur anunță că prima preocupare a CJ Suceava este restabilirea stării de normalitate și lupta cu pandemia: Am a intrat în linie dreaptă în noul mandat după ce s-a completat conducerea executivă cu doi vicepreședinți și s-au decis și președinții comisiilor de specialitate//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că s-a finalizat în ședința Consiliului Județean Suceava de luni completarea conducerii executive prin alegerea celor doi vicepreședinți, Cristinel Crețu și Neculai Barbă, iar în Consiliul Județean au fost desemnați președinții celor șase comisii de specialitate, toți fiind membri ai PNL.

Potrivit lui Flutur, votul din plenul CJ Suceava a confirmat majoritatea liberală.

El a anunțat că în urma votului, Comisia de buget-finanțe este condusă de Ioan Bădeliță, care a deținut funcția și în mandatul trecut, Comisia de agricultură are președinte pe fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Gheorghe Niță, Comisia de urbanism este condusă de fostul primar de Vatra Dornei, Ioan Moraru, Comisia de Tineret, Sport, Turism a fost desemnat președinte Tudor Plăcintă, cea de administrație publică va fi condusă de fostul primar de Fălticeni Vasile Tofan, la Comisia de Educație și Sănătate de prof. univ. Radu Pentiuc.

„Am intrat în linie dreaptă în noul mandat. Prima noastră preocupare este restabilirea stării de normalitate și lupta cu pandemia încercând să fim alături de suceveni, iar de aceea în zilele următoare vom avea ședință de CJ pentru a aproba fonduri în această direcție”, a spus Flutur.

El i-a asigurat pe suceveni de toată deschiderea și buna-credință pentru a intra în normalitate județul Suceava.

„Îi asigur de deschidere în comunicare. Îi asigur că voi fi așa cum am fost și până acum un luptător pentru județ și asta nu o pot face singur, ci o pot face împreună cu echipa liberală”, a spus Flutur.

El a mai declarat că are încredere și în primarii din județul Suceava.

„Avem primari destoinici. Abia aștept să fie instalați toți primarii din județ pentru că avem de gestionat această perioadă sensibilă și eu sunt convins că vom trece cu bine”, a conchis Gheorghe Flutur.  


Intră acum și în grupul de