O persoană va asigura coordonarea județeană a spitalelor privind asigurarea sprijinului medical pentru patologia Covid, dar și pentru cea non-Covid. CJSU Suceava va discuta propunerea cu managerii de spitale din județ


Intră acum și în grupul de

CJSU Suceava urmează se se întrunească miercuri într-o ședință extraordinară cu managerii de spitale din județ pentru a se conveni asupra desemnării unei persoane care să asigure coordonarea la nivel județean a activității unităților medicale.

CJSU a avut, luni, pe ordinea de zi, discuții pentru desemnarea coordonatorului întregii activități a unităților medicale din județul Suceava, în asigurarea suportului medical necesar patologiei Covid și non-Covid.

În urma discuțiilor, în ceea ce privește desemnarea unui coordonator a activităților unităților medicale din județul Suceava, în asigurarea suportului medical necesar patologiei Covid și non-Covid, după analiza propunerii D.S.P. Suceava, s-a convenit invitarea tuturor managerilor unităților spitalicești din județ miercuri, într-o ședință extraordinară.

Totodată, vor fi invitați și reprezentanții medicilor de familie din județ, pentru a discuta aspecte legate de rolul și implicarea în combaterea pandemiei, în contextul ultimelor acte normative specifice.


Intră acum și în grupul de