Primarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, la învestire: Voi fi primarul tuturor rădăuțenilor și nu mă voi clinti niciun centimetru față de ceea ce am spus în campanie


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat, miercuri, după învestirea în funcție că nu se va abate de la progamul pe care l-a anunțat în campania electorală.

„Am spus înainte de campanie că voi fi primarul tuturor rădăuțenilor. Vreau să-i asigur pe rădăuțeni că nu mă voi clinti cu un centimetru față de ceea ce am spus și că nu voi avea liniște până când nu voi ști că cel mai sărac om din Rădăuți nu va avea un acoperiș curat deasupra capului lui și pe toți ceilalți din Rădăuți care așteaptă cu nerăbdare investiții majore în acest municipiu care suferă la acest capitol”, a declarat Bogdan Loghin.

Ședința de investire a primarului municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, în direct de la Casa de Cultura din Rădăuți

Ședința de investire a primarului municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, în direct de la Casa de Cultura din Rădăuți

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 27 octombrie 2020

El a arătat că va face, împreună cu echipa PNL, cea mai bună echipă.

Bogdan Loghin a covocat o ședință de îndată a Consiliului Local Rădăuți pentru alegerea viceprimarului.

El a spus că nu i s-a urcat funcția la cap pentru că nu a răspuns la telefon, dar că el consideră că alianța pe care o are este cu rădăuțenii și nu la televizor sau în emisiuni, sau după colțuri.

„Bogdan Loghin nu va veni cu proiecte pentru Bogdan Loghin, ci va veni cu proiecte pentru Rădăuți”, a spus primarul care a subliniat că se așteaptă ca în Consiliul local consilierii să le voteze.


Intră acum și în grupul de