Spargere la o microferma din Ipotesti


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Şcheia şi unul din Bălăceana a u furat tot ce au găsit la îndemână dintr-o microfermă din Ipoteşti. Potrivit IPJ Suceava, vineri, lucrătorii Postului de Poliţie Ipoteşti au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei microferme cei aparţine lui C. Vasile, de 44 ani, din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 1500 lei.

Joi, C. Vasile a închis microferma în jurul orelor 23.00, după care a plecat la domiciliu.
Vineri, în jurul orei 09.30 când a revenit a constatat că persoane necunoscute au tăiat lacătele ce asigurau poarta de acces, după care au pătruns în interior, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv: un motor electric de 2,2 KW, o butelie de aragaz, deşeuri fier vechi (două reductoare, cutie metalică unde se păstrează resturi de piese, două capace de încălzire soba cu rumeguş, o bucată şină, două motoare de maşină de spălat, o planetară auto), bunuri din inox, precum şi cablu de la un aparat de sudură confecţionat din cupru, bunuri în valoare de aproximativ 1.500 lei.

Principalii suspecţi ai furtului au fost identificaţi ca fiind C. Florin, de 28 ani, B. Vasile, de 23 ani, ambii din comuna Şcheia şi D. Vasile, de 23 ani, din comuna Bălăceana.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, autorii furtului fiind cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de