Talhar surprins in flagrant


Intră acum și în grupul de

În timp ce se afla pe str. Izvoarele Sucevei, sâmbătă, la orele 12:15 o patrulă auto de siguranţă publică din zona centrală a municipiului Suceava a observat că un tânăr de circa 18 ani a acostat un alt tânăr mai mic, iar la vederea echipajului a aruncat peste gard un bun, încercând să plece. Potrivit IPJ Suceava, cei doi au fost interceptaţi imediat constatându-se că se numesc C. Florin, de 17 ani, din comuna Ipoteşti, aflat în abandon şcolar iar victima, G. M., în vârstă de 13 ani, localnic.

Din cercetări a rezultat că victima se deplasa pe jos către comuna Ipoteşti, intenţionând să ajungă la nişte rude, fiind acostată de către C. Florin, care i-a solicitat prin ameninţare cu acte de violenţă bunurile pe care le are asupra sa. Refuzând să-i dea bunurile, C. Florin l-a controlat în buzunare de unde i-a luat telefonul mobil în valoare de circa 200 lei, care a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de C. Florin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cauza fiind discutată cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava care însă a dispus cercetarea învinuitului în stare de libertate, motivat de faptul că acesta este minor, nu are antecedente penale, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


Intră acum și în grupul de