DSP Suceava: Opt elevi și preșcolari, cinci angajați din învățământul preuniversitar și o secretară de la USV, confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publica Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat luni, pentru NewsBucovina, că opt elevi și preșcolari, cinci angajați din învățământul preuniversitar și o secretară din cadrul Universității “ Ștefan cel Mare” din Suceava au fost confirmați pozitiv cu infecție cu SARS-CoV-2 în urma testării.

Băncilă a spus că  între cei confirmați cu COVID-19 se numără un profesor de la Liceul Tehnologic Liteni, o profesoară de la Palatul Copiilor Suceava și un profesor din Broșteni care predă la liceul din localitatea nemțeană Borca.

Ea a adăugat că din rândul personalului nedidactic au avut rezultat pozitiv la testarea pentru SARS-CoV-2 o îngrijitoare de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, o bibliotecară de la Colegiul Tehnic Rădăuți și o secretara de la USV.

Băncilă a precizat că în rândul elevilor au avut rezultat pozitiv pentru noul coronavirus un elev de la Școala Gimnazială Dărmănești, un elev de la Colegiul “Andronic Motrescu” Rădăuți, un elev de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, un elev de la Colegiul Național “Petru Rareș”Suceava, un elev de la Școala Gimnazială nr. 4  din Suceava, un elev de la Școala Gimnazială nr. 10 din Suceava, un elev de la Colegiul Agricol Fălticeni și un preșcolar de la Grădinița 1-2-3 Suceava.


Intră acum și în grupul de