Grav accident rutier la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Un şofer băcăuan a ajuns marţi dimineaţă în stare gravă la spital după ce a derapat pe zăpadă şi s-a izbit în alt autoturism. Potrivit IPJ Suceava, la orele 06.58, pe DN 2 la km. 396+300 m în interiorul comunei Vadu Moldovei, V. Cristian-Dănuţ, de 34 ani din oraşul Tg. Ocna, judeţul Bacău, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE,CE” din anul 1996, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, a derapat şi pătruns pe contrasens.

Vehiculul a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de H. Cătălin-Ovidiu, de 51 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE,CE” din anul 1993.

V. Cristian-Dănuţ a fost rănit grav. Au fost răniţi şi L. Mihai, de 56 ani, F. Marian, de 57 ani, L. Camelia – Nana de 55 ani, toţi din municipiul Suceava, pasageri în al doilea autoturism şi L. Marilena – Geanina de 32 ani, din oraşul Tg. Ocna, judeţul Bacău, pasageră în primul autoturism.

Ambii conducători auto purtau centuri de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de