DSP Suceava: Patru elevi, o studentă și două cadre didactice confirmate în ultimele 24 de ore cu infecție cu noul coronavirus

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat, luni, că în ultimele 24 de ore au mai fost depistați cu infecție cu noul coronavirus patru elevi, două cadre diactice și o studentă.

Astfel, în urma anchetelor epidemiologice, s-a confirmat infecția cu noul coronavirus pentru pentru o tânără din Suceava, studentă în primul an la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” la Facultatea de Biologie.

Totodată, au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2 și doi e elevi de clasa a XII-a de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului , un elev de clasa pregătitorea de la Școala Generală „Teodor Bălan” din Gura Humorului și o elevă de clasa a V-a de la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava.

În ultimele 24 de ore s-a mai confirmat infecția cu noul coronavirus și pentru două cadre didactice din județul Suceava, respectiv un profesor de la Școala Gimnazială din comuna Satu Mare și o  educatoare de la Grădinița cu Program Normal nr.6 „Albinuța” din Suceava.