DSP Suceava: Patru elevi, o studentă și două cadre didactice confirmate în ultimele 24 de ore cu infecție cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat, luni, că în ultimele 24 de ore au mai fost depistați cu infecție cu noul coronavirus patru elevi, două cadre diactice și o studentă.

Astfel, în urma anchetelor epidemiologice, s-a confirmat infecția cu noul coronavirus pentru pentru o tânără din Suceava, studentă în primul an la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” la Facultatea de Biologie.

Totodată, au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2 și doi e elevi de clasa a XII-a de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului , un elev de clasa pregătitorea de la Școala Generală „Teodor Bălan” din Gura Humorului și o elevă de clasa a V-a de la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava.

În ultimele 24 de ore s-a mai confirmat infecția cu noul coronavirus și pentru două cadre didactice din județul Suceava, respectiv un profesor de la Școala Gimnazială din comuna Satu Mare și o  educatoare de la Grădinița cu Program Normal nr.6 „Albinuța” din Suceava.


Intră acum și în grupul de