Construcții modulare încălzite de la CNM „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc și alte trei de la CRRN Sasca Mică vor fi redistribuite spitalelor din județ pentru asigurarea triajului epidemiologic


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a adoptat, marți, două hotărâri prin care se redistribuie spitalelor din județ construcții modulare pentru efectuarea triajului epidemiologic.

Astfel, prin Hotărârea nr. 65/10.11.2020 C.J.S.U Suceava a aprobat redistribuirea a 2 construcții ușoare din elemente modulate și a 2 radiatoare electrice, atribuite inițial Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava – spital COVID-19, respectiv suport COVID-19 faza I și Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți – spital suport Covid-19 faza a II-a.

Acestea vor fi destinate organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2, care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale de specialitate în unitățile sanitare anterior menționate

În situația apariției unor cazuri de elevi infectați cu noul Coronavirus în cadrul Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, ce necesită organizarea infirmieriei unității, vor fi distribuite două construcții ușoare din elemente modulate din gestiunea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava

Totodată, prin Hotărârea nr. 66/10.11.2020, C.J.S.U a aprobat distribuirea din gestiunea Instituției Prefectului – județul Suceava a unui număr de 3 construcții ușoare din elemente modulate în inventar complet, dispuse în prezent pe amplasamentul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, comuna Cornu Luncii.

Acestea vor ajunge la Spitalul Municipal Fălticeni – spital suport Covid-19 faza a II-a, la Spitalul Orășenesc Gura Humorului – spital suport Covid-19 faza a II-a și la Spitalul de Boli Cornice Siret – spital suport Covid-19 faza a II-a.

Acestea vor fi destinate organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2, care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale de specialitate în unitățile sanitare anterior menționate.


Intră acum și în grupul de