Acasă Actualitate Sofer decedat si trafic blocat, pe soseaua de centura a Sucevei (VIDEO)

Sofer decedat si trafic blocat, pe soseaua de centura a Sucevei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident a avut loc joi, pe şoseaua de centură a Sucevei, după lăsarea întunericului. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 17.55, pe D.C. 74 C în afara localităţii Şcheia, comuna Şcheia, H. Traian, de 33 ani, din municipiul Botoşani, posesor al permisului de conducere categoriile „B,BE,C,CE,D,DE” din 2000, în timp ce conducea o autoutilitară, întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.



Acesta a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune lateral-frontală cu autocamionul condus regulamentar din sens opus de S. Dumitru, de 60 ani, din municipiul Suceava.

Şoferul autoutilitarei a decedat, iar Ş. Emanuel, de 26 ani, din municipiul Suceava, pasager în acelaşi autovehicul a fost rănit. Conducătorul autocamionului S. Dumitru purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu privire la conducătorul auto decedat, nu s-a putut stabili dacă în momentul producerii accidentului purta centura de siguranţă.

În urma accidentului, traficul rutier pe D.C. 74 C a fost blocat pentru aproximativ două ore, circulaţia din direcţia Siret către Şcheia fiind dirijată prin centrul municipiului Suceava.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava accidentul a fost anunţat la ora 17.52, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un modul SMURD (un echipaj de descarcerare şi un echipaj de salvare).

În urma coliziunii dintre o autoutilitară, marca Mercedes şi un autocamion, marca MAN, au rezultat două victime încarcerate. Echipajele profesioniste au izolat şi balizat zona, au descarcerat şi extras victimele din autoutilitară şi le-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version