Două construcții de tip container au ajuns și la Spitalul Vatra Dornei pentru efectuarea triajului epidemiologic. Subprefectul Daniel Prorociuc: Au fost aduse și 40 de paturi cu saltele și câte 100 de pături și cearșafuri


Intră acum și în grupul de

La Spitalul Municipal Vatra Dornei, care este spital suport Covid, au fost amplasate, în cursul zilei de miercuri, două construcții modulare de tip container care să fie folosite pentru efectuarea triajului epidemiologic.

Acțiunea a fost coordonată de subprefectul județului Daniel Prorociuc împreună cu managerul spitalului, ec. Ioan Valentin Stan, a viceprimarului, Marius Rîpan, a lt.col. Florin Crăciun, șeful S.T.P.S. Suceava și a reprezentantului I.S.U. Suceava, col. Filip Ciutac.

Subprefectul Daniel Prorociuc a declarat că totodată au fost aduse 40 de paturi, 40 de saltele, 100 de pături și 100 cearșafuri solicitate de către conducerea spitalului.

El a menționat că aceste materiale provin din rezerva de stat a României și au fost obținute în urma solicitării adresate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat, iar transportul cazarmamentului a fost efectuat cu sprijinul I.S.U Suceava.

Prorociuc a precizat că aceste construcții modulare sunt racordate la curent electric, sunt dotate cu instalații de climatizare.

„Fiecare container poate fi prevăzut cu paturi, formând noua zonă de triere a bolnavilor COVID-19. Aceste unități modulare vor funcționa ca puncte de triaj în județul Suceava, la toate unitățile sanitare suport Covid, pentru pacienții infectați cu noul coronavirus”, a declarat subprefectul Prorociuc.


Intră acum și în grupul de