Un tânăr sucevean care filma din portbagajul unei mașini o reclamă pentru o mașină de raliu a fost grav rănit la cap după ce a căzut din mers. Incidentul s-a produs în județul Cluj


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din comuna suceveană Fântânele a fost grav rănit duminică după amiaza în timpul unei filmări.

Potrivit ziarulclujean.ro evenimentul s-a produs în timpul unei filmări de promovare a unei mașini de raliu, pe drumul dintre Poiana Horea și Beliș.

Tânărul de 27 de ani filma din portbagaj un autoturism de raliu, iar într-o curbă acesta s-a dezechilibrat și a căzut din mers.

În urma accidentului tânărul a fost rănit grav în zona capului fiind preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență care l-a transportat la spital, fiind intubat și ventilat mecanic.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1 R, la ieșire din localitatea clujeană Poiana Horea spre Beliș, în jurul orei 16:20. La locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD de prim ajutor și polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului.

 „Un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa cu un autoturism pe DN1 R, din direcția Poiana Horea spre Beliș, având ca pasager în portbagajul autoturismului un tânăr de 27 de ani. Ajuns pe un sector de drum în pantă, într-o curbă la dreapta, pasagerul din portbagaj s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Beatrice Milonean – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitatea desfășurată de către cei implicați în filmare trebuia avizată de Serviciul de Poliție Rutieră Cluj.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, la acest moment, pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de