Noua conducere a ISU „Bucovina” a defilat prin fata presei cu CV-urile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Începând din data de 1 octombrie 2009, structura organizatorică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a suferit modificări la nivelul conducerii, astfel că jurnaliştii au fost invitaţi marţi, la o conferinţă de presă unde reprezentanţii conduceri şi-au prezentat CV-urile.

Colonelul Ion Burlui deţine funcţia de inspector-şef, începând cu data de 8 decembrie, anterior fiind prim-adjunct al inspectorului şef. Pe lângă funcţiile deţinute anterior în cadrul Grupului de Pompieri şi studii de specialitate, în CV se menţionează că este doctorand în anul II la universitatea suceveană.

Adjunctul acestuia, maiorul Costică Gheaţă ocupă funcţia în urma unui concurs ce a avut loc la Inspectoratul General, la mijlocul lunii octombrie a anului trecut surclasând doi colonei ce au concurat pentru postul de adjunct al Inspectorului şef. Pe lângă studiile de specialitate, acesta a urmat şi un master la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava.

Nu în ultimul rând, în faţa presei şi-a prezentat activitatea profesională şi cea educaţională prim-adjunctul inspectorului şef, colonel Dan Hoffman, cel pentru care de fapt s-a organizat conferinţa, deşi acest lucru nu a fost spus în mod direct, în urma comentariilor apărute în urma numirii sale pe post.

Dan Hoffman a fost numit direct pe funcţie, deşi la mijlocul lunii august a anului trecut a câştigat concursul de adjunct al şefului IPJ Suceava, Ioan Nicuşor Todiruţ căruia îi este şi naş de cununie. Anterior, timp de 4 ani, a deţinut funcţia şef al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava. Acesta a obţinut în urmă cu 2 ani titlul ştiinţific de doctor în drept.
Numirea comisarului şef de la IPJ la ISU a stârnit discuţii şi comentarii, „vocile” spunând că acesta nu se pricepe la pompierie.

În prezentarea CV-ului, Dan Hoffman menţionează că a urmat Şcoala de ofiţeri activi ai MI- Bucureşti- arma Pompieri şi că a activat ca ofiţer de pompieri la grupul de pompieri al judeţului Maramureş.

„Toţi suntem ofiţeri de pompieri. Acest lucru este de bun augur, căci suntem în cunoştinţă de cauză”, a punctat Ion Burlui, şeful ISU „Bucovina” Suceava.


Intră acum și în grupul de