Primăria Suceava i-a premiat pe sportivii suceveni Dorel Toma și Mihai Cristi Tcaciuc pentru rezultatele obținute la campionate europene și naționale de culturism și fitness. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Încurajăm progresul și performanța sportivă!


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava i-a premiat pe sportivii suceveni Dorel Toma și Mihai Cristi Tcaciuc pentru rezultatele obținute la campionate europene și naționale de culturism și fitness

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, că joi dimineața, Primăria Municipiului Suceava a premiat doi dintre sportivii importanți ai orașului, Dorel Toma și Mihai Cristi Tcaciuc.

Dorel Toma a obținut titlul de Campion European Absolut la Campionatele Europene de Culturism din Spania, locul I masters 40-46 ani, categoria +100 kg la Campionatul Național de Culturism și Fitness desfășurat la Sibiu și locul III la Balcan Championships seniori și masters, categoria +100 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.

La rândul său, Mihai-Cristi Tcaciuc a obținut locul II la Balcan Championships seniori, categoria 90 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.

„Sportul ajută la dezvoltarea individuală, dar conduce și la remarcarea și recunoașterea orașului nostru în contexte pozitive. Încurajăm progresul și performanța sportivă!”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de