Bătrânii defavorizați din Rădăuți vor primi, săptămâna viitoare, tichete sociale de 180 lei/lună, ce vor putea fi folosite pentru servirea de mese calde


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Rădăuți a informat, vineri, că începând cu data de 23 noiembrie 2020, reprezentanții Direcției de Asistentă Socială din localitate vor distribui tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde.

Tichetele vor fi distribuite la domiciliul persoanelor în vârstă de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (800 lei/lună).


Sursa citată precizează că valoarea tichetului social este de 180 lei/lună și poate fi folosit doar pentru servirea mesei calde în unitățile afiliate și anunțate. Lista unităților de pe raza municipiului Rădăuți care, în prezent, acceptă tichete sociale pentru mese calde, se află în plicul distribuit.

De menționat că acest proiect este cofinanțat din Fondul European pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (FEAD) prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014 – 2020).

Pentru informații suplimentare, Direcţia de Asistență Socială Rădăuți a pus la dispoziția cetățenilor numerele de telefon 0230.56l 1656; 0728/219807 de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.


Intră acum și în grupul de