IJPF Suceava are un nou sef


Intră acum și în grupul de

Noul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava este de joi comisarul şef de poliţie Gheorghe Ieremie în urma câştigării concursului organizat a doua oară, pentru acest post. Precizăm că Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a mai organizat în data de 23 decembrie concurs pentru această funcţie, dar nici unul dintre cei 3 concurenţi nu a fost declarat admis. Noul şef va fi numit în funcţie peste câteva zile prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor.

Postul a rămas vacant la sfârşitul anului trecut după ce în urma unor intervenţii chirurgicale, fostul şef al IJPF Suceava, comisarul şef Gheorghe Robu, a invocat probleme de sănătate şi s-a pensionat.

Gheorghe Ieremie s-a născut la Suceava, are 38 de ani şi a absolvit Academia de Poliţie în anul 1996, după care a îndeplinit mai multe funcţii de comandă în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, şef PCTF Siret, şef Sector Siret, şef Birou control-investigaţii şi şef Birou supraveghere şi control trecerea frontierei. Comisarul şef Gheorghe Ieremie a mai activat şi la Direcţia Generală Anticorupţie Suceava.

Acesta va fi secondat de subcomisarul Constantin Mihai Prelipcean care este în prezent prim-adjunct al şefului IJPF Suceava şi de comisarul şef Cezar Ceorteanu ce ocupă postul de adjunct.


Intră acum și în grupul de