Suceava, la mila gerului naprasnic. In judet vor fi si temperaturi de minus 27 de grade Celsius (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava a informat vineri, că meteorologii au emis o atenţionare Cod Galben de ger pentru 35 de judeţe din ţară printre care şi Suceava. Atenţionarea este valabilă între 22 ianuarie, ora 22:00 şi 27 ianuarie, ora 8:00. În acest interval, „vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative”.

Gerul a cuprins, însă ţara încă de joi noapte, când s-au înregistrat temperaturi de -24 de grade Celsius în unele zone. Iar weekend-ul în care intrăm se anunţă a fi unul dintre cele mai reci din acest sezon.

De vineri noapte, frigul năprasnic se instalează şi în Moldova şi sud-vestul Transilvaniei unde se anunţă până la -25 de grade Celsius.

Există şi oameni pe care această veste îi bucură. Este vorba despre cei care vor să participe la Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei, eveniment ce se va desfăşura pe parcursul a patru week-enduri începând cu acesta.


Intră acum și în grupul de