Activitatea Serviciului de Permise și Înmatriculări Suceava, vizat de anchete DNA Suceava, este suspendată și vineri


Intră acum și în grupul de

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor este suspendată și vineri, a anunțat Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, persoanele care au avut programari pentru datele de 26 si 27 noiembrie 2020, vor fi reprogramate la o data ulterioara.

Reluarea activității se va aduce la cunoștința publică în termen util, prin intermediul site-ului Instituției Prefectului- Județul Suceava- www.sv.prefectura.mai.gov.ro

Reamintim că activitatea acestui serviciu a fost suspendată de joi dimineața odată cu declanșarea unor anchete și percheziții ale DNA Suceava.

În urma finalizării perchezițiilor efectuate de către procurorii din cadrul DNA – Serviciul teritorial Suceava în cele trei dosare penale, au fost ridicate sume de bani și bunuri în valoare de peste 2.000.000 euro, după cum urmează:

În cele trei cauze  procurorii anticorupție desfășoară cercetări în legătura cu comiterea, de către mai mulți funcționari publici printre care și polițiști și alte persoane pentru luare de mită,dare de mită,trafic de influență,cumpărare de influență,constituirea unui grup infracțional organizat,spălarea banilor.


Intră acum și în grupul de