Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că sucevenii sunt invitați să participe la consultarea pentru elaborarea primei politici urbane a României


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, vineri, că Primăria Suceava invită sucevenii să participe la un proces de consultare în cadrul elaborării primei politici urbane a României.

„În cadrul proiectului de elaborare a Politicii Urbane a României, Primăria municipiului Suceava lucrează împreună cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și cu Banca Mondială la actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) 2030 pentru Municipiul Suceava”, a spus viceprimarul

Potrivit acestuia, Politica Urbană reprezintă viziunea de dezvoltare urbană durabilă care va stabili o agendă comună a autorităților publice de la nivel central și local pentru îmbunătățirea cadrului de dezvoltare urbană.
„Consultarea cu cetățenii se desfășoară în cadrul platformei online citadini.ro. Aici pot fi trimise provocări urbane precum și sugestii care au în vedere îmbunătățirea calității vieții urbane din municipiu”, a menționat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de