Neatentia la volan provoaca o noua victima (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Viteza mult prea mare pentru condiţiile de trafic rutier existente şi câteva momente de neatenţie au fost de ajuns pentru ca încă o viaţă nevinovată să se piardă pe drumurile sucevene. Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 7:30, la ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ. Oamenii din zonă numesc locul strada Mitocului, aceasta făcând de altfel legătura dintre oraş şi comuna Mitocu Dragomirnei.

Ciocnirea dintre cele două autovehicule aflate în deplasare pe acelaşi sens de mers a avut loc după ce şoferul unui microbuz, în vârstă de 48 de ani, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de maşina aflată în faţa lui. Cîteva momente de neatenţie şi viteza prea mare l-au făcut pe bărbat să piardă controlul autovehiculului care a intrat în autoturismul din faţă condus regulamentar de un şofer de 47 de ani. Imediat, cele două maşini au început să derapeze şi s-au oprit fiecare pe câte o margine din drum.

Incidentul a fost anunţat chiar de şoferul vinovat iar la faţa locului s-au prezentat atât cei de la ISU Suceava cu un echipaj de descarcerare cât şi un echipaj al Ambulanţei.
Din păcate pentru conducătorul de 47 de ani, şoferul maşinii lovite, a fost prea târziu, în urma impactului acesta a rămas încarcerat între fiarele autovehicolului şi şi-a pierdut viaţa.


Intră acum și în grupul de