Casa pentru care au contribuit 8000 de suceveni la ultima ediție a proiectului „Simfonii de toamnă” a fost finalizată, iar o familie cu șase copii din Dolhasca are condiții mai bune. Clubul Rotary Suceava-Bucovina: Suntem onorați că ați susținut acest proiect și împreună am făcut o faptă bună//VIDEO

Clubul Rotary Suceava-Bucovina a anunțat, duminică, finalizarea proiectului SIMFONII DE TOAMNA – ediția a VIII-a, respectiv construirea unei case pentru o familie cu 6 copii din Siliștea Nouă, Dolhasca.

Potrivit unui comunicat semnat de Dan Zlei, președinte 2020/2021 Rotary Club Suceava Bucovina și Dan Cușnir, Manager de proiect Simfonii de Toamnă, în 9 Septembrie 2019, în mai puțin de 10 minute, peste de 8000 suceveni care s-au alăturat Simfoniilor au donat echivalentul a 16.000 Euro.

„A fost cea mai mare suma pe care Clubul a reușit să o strângă pentru proiecte umanitare. Acest lucru ne-a dat încredere si a pus pe umerii noștri responsabilitatea de a duce la bun sfârșit acest proiect”, se arată în comunicat.

La finalizarea și utilarea construcției s-au alăturat cu donații financiare si materiale suplimentare membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina și o serie de sponsori generoși: EGGER, FAN CURIER, EXPERTOPTIC, ASSIST SOFTWARE, MOIRA DPA, PURECO2, MOBEXPRES, LOIAL IMPEX, GLOBAL MUTUAL ASSISTANCE, CRIS TERMOCONFORT, KROLL PLUS, ARTRA, SUCT și familiile Groza Ștefan, Zgăbei Nicu, Mocanu Vasile, Lahman Ilie, Curelușă Cristi, Vasilaș Ionuț, Faur Dulcineia, Mihai Dinu, Calistru Alina, Galanton Bogdan, Puni Silviu și Cușnir Dan.

În comunicat se menționează că pe scena Simfoniilor de Toamna din 2019 au evoluat peste 120 de artiști ai Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici din Chișinău care au creat o seară magică în centrul Sucevei.

„Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mult  decât putem noi face pentru ea! Cu puțin de la fiecare, acest VIS a devenit realitate! Mulțumim partenerilor, sponsorilor și promotorilor Simfoniilor de Toamna 2019. Datorită lor și la ediția a VIII-a accesul publicului la eveniment a fost gratuit. Un gând cu totul special către presă și partenerii media, cei care ne-au fost alături încă de la prima ediție în promovarea Simfoniilor de Toamnă. Membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina sunt onorați de faptul că ați susținut acest proiect al Simfoniilor de Toamna si împreuna am făcut o faptă bună. Mulțumim Suceava pentru susținere!”, se arată în finalul comunicatului semnat de Dan Zlei, președinte 2020/2021 Rotary Club Suceava Bucovina și Dan Cușnir, Manager de proiect Simfonii de Toamnă