Activitatea Serviciului de Permise și Înmatriculări Suceava suspendată după ancheta DNA se va relua de miercuri. Proba de traseul pentru examenul de permis de conducere se reia de joi


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că începând de miercuri,  2 decembrie 2020, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculãri Suceava vor fi reluate activitățile uzuale cu excepția proba de traseu pentru examenul de permis de conducere care se va relua de joi.

Astfel, de miercuri se reia activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Tot de miercuri se reia activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine și românești, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Se va relua și activitatea de examinare proba teoretică, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Examinarea la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 3 decembrie 2020.

Candidații care trebuiau să fie examinați în zilele de 26, 27 noiembrie 2020 și 2 decembrie 2020, vor fi reprogramați pentru datele de 24, 30 și 31 decembrie 2020.

Activitatea acestui serviciu a fost suspendată de joi după ce DNA Suceava a declanșat o anchetă privind fraudarea examenelor de obținere a permiselor de conducere și înmatriculare a autoturismelor, iar mai mulți angajați au fost arestați preventiv.


Intră acum și în grupul de