Niciun pat ATI liber pentru pacienții Covid-19 în județul Suceava. În toate spitalele din județ mai sunt 69 de paturi libere pentru pacienți Covid-19. Numărul de pacienți Covid-19 a ajuns la 385, din care 99 au forme grave și severe ale bolii


Intră acum și în grupul de

Numărul de paturi libere în spitalele din județul Suceava pentru pacienții Covid-19 este, joi, de 69 în timp ce totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în județ este de 385, potrivit datelor furnizate de Prefectura Suceava.

Totodată, la ATI al SJU Suceava nu mai e liber niciun pat pentru pacienții Covid-19, iar la Spitalul Municipal Rădăuți sunt ocupate cele două paturi ATI pentru pacienți Covid-19.

De menționat că totalul persoanelor internate suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 86, în spitalele din județ fiind libere încă 130 de locuri pentru zona tampon.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 29 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 41 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 501 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 210 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 69 pacienți sunt în zona tampon și 222 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 210 pacienți diagnosticați Covid-19 din SJU Suceava 9 prezintă forme ușoare; 115 prezintă forme medii ale bolii; 66 prezintă forme severe; 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 8 pacienți sunt ventilați neinvaziv și 4 ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 372 paturi libere, din care 26 pentru pacienți Covid-19, 230 în sectorul non-Covid și 116 pentru zona tampon.

La unitatea ATI nu sunt disponibile paturi libere pentru pacienți Covid, sunt 24 ventilatoare libere, din care 8 pentru pacienții Covid-19, și 16 pentru pacienții non-Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 87 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare, 71 prezentând forme medii, 7 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind liber 1 loc în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți, ventilați neinvaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 prezentând forme medii și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.  

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (19 prezentând forme medii și 4 cu forme grave) și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 4 locuri în sectorul Covid..              

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (11 cu forme ușoare și 12 prezentând forme medii) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 20 locuri în sectorul Covid.. 

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 16 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 cu forme ușoare și 7 prezentând forme medii) și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.  

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de  11.164 de persoane declarate vindecate de Covid-19.


Intră acum și în grupul de