Un bărbat din Rădăuți suspectat că și-a ucis soția, una dintre cumnate și o altă soră a soției sale a fost ridicat și dus la audieri la București-surse judiciare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuţi este anchetat de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind suspect că şi-a ucis în perioada 1995-2005 soţia, una dintre cumnate și o altă soră a soţiei sale.

Bărbatul a fost ridicat de Parchetul General și adus la București pentru audieri, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Surse judiciare au confirmat pentru News Bucovina informația menționând că e vorba de reaudieri în dosar.

Vasile Lavric (63 de ani), suspectat că şi-a ucis una dintre soţii şi două cumnate cu care a trăit împreună, este mecanic auto în Rădăuţi și  cunoscut de şoferi ca „nea Vasile”.

Vasile Lavric s-a însurat la vârsta de 18 ani, Nicoleta, cu care are două fete, dar care a divorţat de acesta după ce a fost condamnat pentru viol. Femeia a murit într-un accident de maşină.

A doua soţie a lui Lavric, Cristina, cu care are un băiat şi o fată, a murit la 21 de ani în urma unui infarct.

Vasile Lavric s-a însurat din nou, în 1993, cu Nicoleta, care avea atunci 18 ani şi cu care are un băiat.

În 1995, una dintre surorile Nicoletei, Iuliana, care avea atunci 16 ani, a dispărut din curtea casei, iar mama ei, Cornelia Iordache, susţine că ultima dată şi-a văzut fata când urca în maşina lui Vasile Lavric.

Ulterior, în 9 aprilie 2005 a dispărut şi soţia lui Lavric, Nicoleta, care avea atunci 31 de ani, iar în iunie 2005 dispare şi altă soră a Nicoletei, Ramona, atunci având 18 ani şi cu care Vasile Lavric are un băiat.

 Poliţiştii suceveni au făcut cercetări în cazul acestor dispariţii suspecte fără să obțină probe concludente.

Cercetările în aceste cazuri au fost preluate în 2013 de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar în urma audierilor şi anchetei derulate, în aprilie 2014 au fost efectuate mai multe percheziţii la locaţii ale familiei Lavric din Rădăuţi, iar în curtea unde se află atelierul auto al lui Vasile Lavric au fost găsite fragmente osoase.


Intră acum și în grupul de