Patinoarul Artificial Areni se redeschide pentru public de miercuri anunță viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi: Au fost stabilite reguli pentru a evita contactul și răspândirea virusului

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că Patinoarul Artificial Areni va fi redeschis pentru public din data de 9 decembrie.

„Iarna aceasta patinăm în familie”, a transmis viceprimarul.

El a spus că patinoarul va fi funcțional zilnic, în intervalul orar 10:00-22:00, pentru cei care vor să facă puțină mișcare și pe timp de iarnă.

Viceprimarul a subliniat că întrucât încă este stare de alertă, au fost stabilite noi reguli pentru a putea evita contactul și răspândirea virusului.

Lucian Harșovschi a spus că programul va fi de 45 de minute + 15 minute pauză pentru ieșire-intrare și că patinele nu se închiriază, iar fiecare persoană vine cu echipamentul său.

El a arătat că nu va funcționa magazinul alimentar, iar vestiarul va fi închis;

Lucian Harșovschi a menționat că a fost stabilit și flux intrare-ieșire, astflel că intrarea se face pe poarta principală de acces, iar ieșirea se face pe poarta laterală, cea de lângă casierie.

Prețul biletului rămâne neschimbat, același ca în anii trecuți de 9 lei pentru adulți și 5 lei pentru preșcolari/elevi/studenți – 5 lei.

„Distracție plăcută pe gheață tuturor iubitorilor de patinaj! Respectăm toate regulile stabilite. Rămânem responsabili și sănătoși!”, a transmis Lucian Harșovschi.

Săptămâna trecută primarul Ion Lungu a declarat că DSP Suceava nu a fost de acord cu redeschiderea patinoarului, dar că a cerut lămuriri suplimentare după ce patinoarele de la centre comerciale din oraș erau funcționale.