Pe drumurile din județ se acționează cu utilaje de deszăpezire și se circulă normal. Pe unele sectoare de drumuri județene s-a format polei. În zonele înalte din pasurile Tihuța și Mestecăniș se înregistrează ninsori slabe


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că marți pe drumurile din județ se acționează cu utilaje de deszăpezire și că circualția se desfășoară normal, în condiții de iarnă.

Astfel, Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc a transmis că pe toate sectoarele de drum național din administrare se circulă normal pe un carosabil umed cu porțiuni uscate.

Se înregistrează ninsori slabe în zonele înalte din pasurile Tihuța și Mestecăniș.

SDN Câmpulung a acționat pentru prevenire polei pe toate sectoarele de drum național din administrare.

Din cele 5 baze de deszăpezire și 3 puncte de sprijin ale acestei secții se va acționa cu 33 utilaje închiriate și 5 utilaje proprii.

În prezent stocul de sare este 4360 tone și de nisip de 360 tone.

Secția Drumuri Naționale Suceava a informat că până în prezent pe sectoarele de drum național din administrare s-a acționat cu 35 de autovehicule și utilaje proprii/închiriate și s-au răspândit 81 tone sare. În momentul de față se intervine pe toate DN urile, toate sunt în acest moment „la negru”.

Și Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a informat că pentru prevenirea si combaterea poleiului, pe sectoarele de drum din administrare, s-a intervenit cu 21 utilaje și s-au împrăștiat 176 tone de material antiderapant, iar carosabilul este umed, pe alocuri cu polei.

Temperaturile sunt cuprinse între -3 grade și -7 grade în zona de munte.


Intră acum și în grupul de