Majoritatea drumurilor din județul Suceava sunt la negru, dar carosabilul este umed și mai sunt și porțiuni cu polei sau strat subțire de zăpadă. Au fost împrăștiate aproape 650 tone de material antiderapant


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a informat că, miercuri, pe drumurile din județ se circulă normal, dar pe un carosabil umed. Concret, s-au înregistrat precipitații slabe sub formă de ninsoare peste tot, iar în momentul de față mai ninge slab pe DN 2E.

Astfel, s-a acționat și se acționează în continuare pentru prevenirea poleiului pe toate sectoarele de drum național.

Sursa citată arată că, în acest moment, toate drumurile aflate în administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc sunt la negru, fără a se înregistra probleme deosebite.

Temperaturile sunt cuprinse între -6° la Vatra Moldoviței și -3° la Câmpulung Moldovenesc.

În cursul nopții SDN Suceava a acționat cu 35 de mașini și utilaje, fiind împrăștiate aproximativ 420 tone material antiderapant. Pe parcursul nopții nu au fost semnalate probleme de trafic.

La nivel județean se înregistrează temperaturi cuprinse între -7 grade la Cârlibaba și -2.2 grade la Pătrăuți. Carosabilul este umed cu porțiuni cu polei sau strat subțire de zăpadă. S-a acționat cu un număr de 19 utilaje fiind împrăștiate 224,50 tone material antiderapant.


Intră acum și în grupul de