Rata de infectare Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 1.53 la mie, iar în municipiul Suceava de 2.49 la mie. Șase localități din județ au rata de infectare de peste 3 la mie


Intră acum și în grupul de

Incidența cazurilor de Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 1.53 la mia de locuitori fără focare de Covid-19, iar cu focare incidența ajunge la 1.56 la mie, a informat joi Prefectura Suceava.

Reamintim că ieri, rata de infectare la nivelul județului era de 1.56 la mie fără focare și de 1.58 cu focare.

Totodată, rata de infectare din municipiul Suceava se menține sub 3 la mie. În prezent, rata din municipiu este de 2.49.

Reamintim că ieri, rata de infectare în Suceava era de 2.44 la mie, iar luni în municipiu era înregistrate (în ultimele 14 zile) 346 cazuri active de Covid-19, fiind cel mai mare număr din județ.

În județ mai sunt șase localități în care rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori, respectiv Burla, Fundu Moldovei, Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Rădăuți și Solca. De menționat că la Vatra Dornei, rata este mai mare de 3 la mie dacă e să includem focarele de Covid-19, însă mai mică fără focare.

Vă prezentăm situația pe localități:


Intră acum și în grupul de