Suceveanca ce a vrut sa se sinucida pe fondul consumului de alcool, a decedat la spital (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei femei cu intoxicaţii etanolice au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, din care una în stare foarte gravă. Duminică, la ora 02:10, Mariana B., în vârstă de 21 de ani, din localitatea Mănăstirea Humorului a fost adusă la urgenă în comă, fiind diagnosticată şi cu intoxicaţie etanolică. Aceasta a fost internată la terapie intensivă prin secţia Medicală. Tot pe secţia Medicală a ajuns luni, la prima oră şi Elena M., în vârstă de 37 de ani, din Sasca Nouă cu „sindrom confuzional pe fond etanolic, intoxicaţie etanolică şi posibile alte substanţe”.

În starea cea mai gravă a fost adusă duminică, la ora 20:04, Olga I., în vârstă de 48 de ani, din Suceava, în „comă de gradul 3, cu intoxicaţie voluntară cu substanţă necunoscută, comiţialitate”. Ingerarea substanţei necunoscute i-a condus pe medicii suceveni la ideea de suicid, ceea ce a şi reuşit femeia, dat fiind faptul că a decedat la scurt timp după internare.

„Din păcate femeia a decedat pe parcursul nopţii. Încă nu se ştie care este şi cealaltă substanţă pe care a ingerat-o”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, medicul urgentist Tiberius Brădăţan.

„Tentativa de suicid a venit pe fondul consumului de alcool”, au subliniat medicii suceveni.


Intră acum și în grupul de