Acasă Actualitate Firma din Mălini vizată de activistul de mediu Daniel Bodnar, fusese verificată...

Firma din Mălini vizată de activistul de mediu Daniel Bodnar, fusese verificată de Garda Forestieră care a aplicat amenzi și a confiscat un volum important de masă lemnoasă


Intră acum și în grupul de

Firma de prelucrare a lemnului din Mălini care a fost vizată de o acțiune a activistului de mediu Daniel Bodnar a fost controlată zilele trecute de Garda Forestieră Suceava și i s-au aplicat sancțiuni, iar cantități de lemn a fost confiscat.

Comisarul șef al Gărzii Forestiere Suceava ing. Mihai Gășpărel, a declarat pentru News Bucovina că firma a fost verificată și că s-au întocmit trei procese verbale de contravenție și sancționarea firmei cu 28.000 de lei.



El a spus că, totodată, a fost confiscat un volum de circa 190 de mc de material lemnos în valoare de 36.000 de lei.

Miercuri seara activistul de mediu Daniel Bodnar a urmărit un transport de material lemnos până la firma respectivă unde aștepta sosirea organelor de ordine după ce a sesizat prin 112 nereguli privind încărcătura.

Potrivit datelor obținute în urma verificării în aplicațiile informatice a remorcii, s-a constatat faptul că la data 09.12.2020, orele 15:13:29 a fost emis de către OS. Comănești, din  județul Bacău avizul de însoțire cu o cantitate de 20,51mc. molid- bușteni gater și 4.43mc. brad bușteni gater, având punctul de descărcare în Mălini urmând să se stabilească dacă încărcătura era mai mare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version