SJU Suceava: Daniel Bodnar a plecat din UPU după ce i s-a cerut cartea de identitate pentru fișa de urgență


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a transmis, vineri, că activistul de mediu Daniel Bodnar care a fost rănit, miercuri seara, cu cioburi de sticlă după ce în mașina s-au aruncat pietre de mai multe persoane, a părăsit UPU Suceava fără să facă fișă de prezentare.

„În data de 09.12.2020 în jurul orei 23:00, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” s-a prezentat domnul Bodnar Daniel care a declarat ca a fost agresat și a solicitat consult medical. I s-a spus ca, mai întâi, trebuie să lase buletinul pentru a i se face fișă de urgență după care va fi preluat. După această discuție domnul Bodnar a părăsit Unitatea de Primiri Urgențe fără să mai facă fișă de prezentare”, a precizat dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

După ce a fost atacat Daniel Bodnar a fost preluat de un echipaj de ambulanță care i-a dat primul ajutor și a fost transportat apoi la UPU al SJU Suceava.

El a mers ulterior la un spital din Cluj Napoca.


Intră acum și în grupul de