Doar în Rădăuți, Gura Humorului, Burla și Fundu Moldovei rata de infectare depășește pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. În municipiul Suceava incidența se menține în jurul valorii de 2,5 cazuri la mie


Intră acum și în grupul de

Potrivit datelor centralizate de autoritățile județene sucevene, în județ doar patru localități au o rată de infectare mai mare de 3 la mia de locuitori, respectiv municipiul Rădăuți, orașul Gura Humorului și comunele Burla și Fundu Moldovei.

În alte 19 localități între care municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, rata de infectare se menține sub 3 la mia de locuitori.

În municipiul Suceava rata de infectare este de 2,51 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore a fost confirmată infecția cu noul coronavirus pentru 37 de persoane și au fost declarate vindecate 28 de persoane.

În județ mai sunt în evoluție doar două focare de infecție, unul la Unitatea de Asistență Medico – Sanitară Vicovu de Sus cu trei cazuri și unul la Centrul Social de Primire, Asistare și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice – Vatra Dornei cu 11 cazuri.


Intră acum și în grupul de