Prefectura Suceava: Pentru a petrece sărbătorile de iarnă sănătoși și alături de cei dragi trebuie respectate regulile sanitare chiar dacă numărul de cazuri de Covid-19 în județ este în scădere


Intră acum și în grupul de
Sursa foto/https://www.dailyrecord.co.uk/

Prefectura Suceava a transmis, duminică, un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție în cazul pandemiei cu noul coronavirus.

„Suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă și pe această cale facem un apel către cetățenii județului Suceava pentru a respecta regulile impuse de autorități. Deși statistica cazurilor de Covid – 19 de la nivelul județului Suceava indică o scadere, trebuie să fim precauți și responsabili în perioada ce urmează”, a transmis Prefectura Suceava.

Totodată Prefectura recomandă câteva reguli simple și la îndemână.

„Purtați masca de protecție, încercați tot timpul să păstrați distanța fizică față de alte persoane din magazin sau din piață, evitați aglomerațiile de la raft sau cozile din piețe și reveniți atunci când este mai liber sau optați pentru un interval orar cu risc scăzut de aglomerație.Dacă reușim să respectăm aceste minime reguli cu toții avem posibilitatea de a petrece sărbătorile de iarnă sănătoși și alături de cei dragi în familie!”, se arată în apelul Prefecturii Suceava.


Intră acum și în grupul de