În județul Suceava 91 de localități au rată de infectare aferentă „scenariului verde”, alte 18 „scenariului galben” și cinci „scenariului roșu”. Cea mai mare rată de infectare e în Rădăuți-4,06 cazuri la mia de locuitori


Intră acum și în grupul de

Potrivit statisticii județene, în județul Suceava un număr de 91 de localități au rată de infectare 0 sau până în 1,5 cazuri la mia de locuitori, aferntă „scenariului verde” alte 18 au rată de infectare cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, iar cinci localități, peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Între localitățile cu rată de infectare peste 3 la mia de locuitori este municipiul Rădăuți, cu o rată de 4,06 la mia de locuitori.

Orașul Gura Humorului are o rată de infectare de 3,32 la mia de locuitori, în timp ce comuna Burla are o rată de infectare de 3,54 la mie, comuna Bălăceana de 3,38 la mie, iar Fundu Moldovei-3,02 la mia de locuitori.

Între localitățile din județ unde rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori se numără municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

În județ continuă să evolueze două focare, unul la Unitatea de Asistență Medico – Sanitară Vicovu de Sus cu trei cazuri, iar al doilea la Centrul Social de Primire, Asistare și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice – Vatra Dornei, cu 11 cazuri.

În județ rata de infectare a scăzut la 1,45 la mia de locuitori.


Intră acum și în grupul de