Explozie a unei conducte de gaz în zona șoselei de centură Rădăuți: Doi muncitori au fost răniți


Intră acum și în grupul de

O explozie s-a produs, miercuri, seara la o conductă de gaz natural în zona centurii de ocolire a municipiul Rădăuți, iar doi muncitori au fost răniți

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt Alin Găleată, a declarat că explozia nu a fost urmată de un incendiu.

El a menționat că în zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei doi răniți au fost preluați de ambulanțe și vor fi transportați, cel mai probabil, la UPU Suceava.

Unul dintre răniți este în stare mai gravă și a fost trimis în întâmpinare unitatea de terapie mobilă a ISU Suceava.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași anunțase de marți că traficul va fi restricționat, miercuri, pe șoseaua de centură Rădăuți pentru golirea unei conducte de gaz metan.

DRDP Iași a explicat că s-a recurs la această măsură deoarece există risc de explozie.

În jurul prânzului traficul a fost  reluat în totalitate pe Varianta Ocolitoare Rădăuți și DN 17A în urma lucrărilor la o conductă de gaz metan

Traficul a fost închis total miercuri dimineață pe DN 17A, km 72+374 (Rădăuți, Str. Abatorului) – km 73+365 (intersecția cu DJ 178B), Varianta Ocolitoare Rădăuți, km 10+ 380 (intersecție giratorie cu DJ 178C) – km 16+579 ( intersecție giratorie DN 2H Km 12+335).

Lucrările au fost programate inițial pentru intervalul 09:00 – 13:00, pentru golirea unei conducte de gaz metan, operațiune care prezenta risc de explozie.


Intră acum și în grupul de