Ion Lungu spune că principalele nerealizări ale anului 2020 sunt neîndeplinirea programului de asfaltare străzi, nefinalizarea licitației pentru achiziția a 1000 de tablete pentru elevi și neatribuirea contractului pentru a transfera cablurile aeriene într-o rețea subterană


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că anul 2020 a fost cel mai bun după Revoluție pentru municipiul Suceava în ceea ce privește investițiile, iar execuția bugetară a fost foarte bună de circa 300 de milioane de lei.

Cu toate acestea, primarul a spus că în anul 2020 au fost și unele nerealizări neimputabile municipalității.

Astfel, una dintre nerealizări este neîndeplinirea programului de asfaltare străzi cauza fiind situația generată de pandemia cu noul coronavirus , dar și lipsa personalului firmelor de construcții care se ocupă cu aceste activități.

O altă nerealizare este neatribuirea lucrărilor de canalizație prin care cablurile aeriene de pe stâlpii din oraș să fie mutate într-o rețea subterană. El a spus că la cele trei licitații organizate de municipalitate nu s-a prezentat nicio firmă care să realizeze proiectul.

Ion Lungu a mai spus că o nerealizare este și cea legată de achiziția a o mie de tablete pentru elevi în condițiile în care licitația organizată nu s-a încheiat cu încheierea contractului din cauza contestațiilor care nu s-au clarificat.


Intră acum și în grupul de