CJSU: În județul Suceava vor fi 37 de centre de vaccinare anti-Covid în 30 de localități și două caravane mobile


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava a informat, miercuri, că în județ, campania de vaccinare anti-Covid se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare. În județul  Suceava vor fi amenajate 37 de centre de vaccinare, la care se vor adăuga două caravane mobile (pentru  persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sociale, nedeplasabile sau aflate în zone izolate).

Astfel, vor exista șapte centre de vaccinare în spitalele din județ, precum și un număr de 30 de centre de vaccinare în următoarele localități: municipiile Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, orașele Gura Humorului, Vicovu de Sus, Dolhasca, Siret, Broșteni și Salcea, comunele Arbore, Udești, Șcheia, Cornu Luncii și Marginea.

Totodată, CJSU a hotărât repartizarea în județ a unui număr de 34.164 de afișe, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava și Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

Afișele fac parte din campania de informare pentru vaccinarea anti-Covid și vor ajunge în toate cele 114 localități ale județului.


Intră acum și în grupul de