Au furat un porc si l-au sacrificat in gospodaria pagubitului


Intră acum și în grupul de

O familie din Gălăneşti a rămas fără porcul din coteţ, după ce hoţii l-au sacrificat şi l-au luat cu ei. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute prin desprinderea unor scânduri din spatele anexei, au pătruns în magazia de lemne situată în curtea locuinţei lui B. Nicolai, de 44 ani, din comuna Gălăneşti, de unde au sustras mai multe piese metalice, după care, cu ajutorul unui topor au spart peretele din BCA al grajdului. De aici au sustras un porc de 60-70 kg pe care l-au sacrificat în coteţ.

De asemenea, autorii prin desprinderea unei bucăţi de PAL ce era montată în geam, au pătruns în garaj, de unde au sustras mai multe scule mecanice (chei şi şurubelniţe).

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre suspecţii de comiterea furtului este B. Traian, de 37 ani, din comuna Burla, care a dus o parte din bunuri şi porcul la locuinţa fratelui său B. Marian din comuna Vicovu de Jos, de unde au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor autorilor şi recuperarea integrală a prejudiciului, în valoare de 3.000 lei.


Intră acum și în grupul de