Bugetul local intra in dezbateri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aleşii locali suceveni vor intra vineri la prânz în şedinţă de dezbateri. Principalul punct pe ordinea de zi va fi analiza şi votarea bugetului pe 2010 pentru municipiul reşedinţă de judeţ.

Până vineri, acesta este supus dezbaterilor publice şi orice iniţiativă este binevenită. În jurul prânzului din ultima zi de lucru a acestei săptămâni, consilierii se vor reuni pentru probarea bugetului deoarece fiecare zi de întârziere nu face decât să aducă necazuri în derularea proiectelor ce se doresc a fi realizate în acest an pe raza municipiului.

“Este un buget de austeritate pe linie administrativă, dar, în acelaşi timp, trebuie să recunoaştem faptul că este şi un buget al dezvoltării sau dacă vreţi unul care asigură în continuare dezvoltarea oraşului”, a declarat edilul-şef al municipiului, Ion Lungu, în cadrul conferinţei de presă de miercuri.

Conducerea administraţiei publice locale speră ca bugetul să fie votat cât mai repede pentru că, altfel, multe dintre proiectele ce se află în derulare sau care se doresc a fi implementate riscă să rămână blocate şi demararea lor să se facă mult mai târziu şi iar să vină iarna peste şantierele care împânzesc municipiul.


Intră acum și în grupul de