Zeci de elevi ai școlilor de șoferi și instructori auto au așteptat, luni, degeaba examinatorii pentru proba de traseu în municipiul Suceava//VIDEO

Zeci de elevi ai școlilor de șoferi, instructori auto, dar și părinți ai elevilor au așteptat, luni, în prima zi lucrătoare a anului 2021 să dea proba de traseu în vederea obținerii permisului auto, dar se pare că Serviciul Public Comunitar de Permise Auto și Înmatriculări Suceava a decis ca luni să nu fie susținute proba de traseu, urmând ca activitatea de examinare să fie reluată de marți.

Cursanții și instructorii care aveau programare pentru proba de traseu pentru data de 4 ianuarie 2021 au venit de la ora 8:00 în parcarea de unde începe examenul pentru proba de traseu, dar până la ora 11:00 nu a venit niciun examinatori.

Proba umilinței …la examenul auto de la Suceava

Proba umilinței …la examenul auto de la Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 4 ianuarie 2021

Unul dintre elevii veniți a prezentat programarea pentru data de 4 ianuarie 2021 stabilită încă din luna august 2020.

„Nu e nimeni. De dimineață stăm aici și nimeni nu ne anunță nimic”, a spus unul dintre instructorii auto prezenți în parcare.

Pentru a vedea de ce întâmplă, aceștia au sunat la Prefectura Suceava, dar spun că nu a răspuns nimeni și a intrat tonul de fax.

Un alt instructor a spus că, de obicei, examinatorii erau în zonă de la ora 8:15-8:20 și că nu știe ce s-a întâmplat.

Potrivit unor surse apropiate situației, Serviciul Comunitar de Permise Auto și Înmatriculări Suceava nu ar fi programat pentru data de 4 ianuarie examinări pentru proba de traseu, urmând ca cei patru examinatori să reia din 5 ianuarie activitatea.