Crește numărul de cazuri active de Covid-19 în județul Suceava: Sunt 1.029 cazuri în 99 localități. Prefectura Suceava: Adoptați o conduită responsabilă și respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a vă proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că, marți, în județul Suceava sunt 1.029 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, ieri fiind 959.

Sursa citată precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 15 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 20 au câte un caz în evoluție, 32 au sub cinci cazuri în evoluție, 30 au sub zece cazuri în evoluție iar 17 au peste zece cazuri în evoluție.

În același timp, în carantină se află 772 suceveni, din care 156 intrate în ultimele 24 de ore, iar în izolare 485 de persoane, din care 96 intrate în ultimele 24 de ore. Totodată, numărul total de persoane testate până în prezent este de 106.236 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 1.329 persoane, iar potrivit GCS, în 178 de cazuri s-a confirmat infecția cu noul coronavirus.

În contextul creșterii cazurilor active, Prefectura Suceava solicită tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să nu se expună la riscuri. „Adoptați o conduită responsabilă și respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a vă proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!”, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de