Ion Lungu se va vaccina public anti-COVID-19 și îndeamnă sucevenii să se vaccineze pentru revenirea la o stare de normalitate


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că se va vaccina împotriva COVID-19 atunci când îi va veni rândul și a îndemnat sucevenii să se vaccineze în cadrul acestei campanii.

El a spus că în municipiul Suceava rata de infectare era marți de 2,09 la mia de locuitori și a apreciat că este o rată acceptabilă, dar a subliniat că în perioada sărbătorilor de iarnă s-au făcut și mai puține teste.

Lungu a arătat că, în prezent, municipalitatea este în contact cu autoritățile județene și cele sanitare în vederea asigurării spațiilor necesare etapei a doua a vaccinării anti-COVID-19.

Primarul a anunțat că el se va vaccina și că autoritățile locale intră în etapa a doua a vaccinării care începe în 15 ianuarie.

📺 Conferință de presă la Primăria Suceava

📺 Conferință de presă la Primăria Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 5 ianuarie 2021

„Nu sar peste rând, dar atunci când îmi vine rândul la vaccinare o voi face public”, a spus primarul.

Lungu a subliniat că el crede în acest vaccin, are încredere în experții din domeniul sănătății și chiar dacă nu este obligatorie vaccinarea el îndeamnă sucevenii să facă acest vaccin.

El a spus că îndeamnă personalitățile din municipiu să convingă cetățenii că este necesar acest vaccin.

„Cu toții ne dorim să revenim la o stare de normalitate, ori o stare de normalitate poate să vină astăzi numai vaccinându-ne”, a declarat Lungu care și-a exprimat speranța că vor fi cât mai mulți suceveni  care se vor vaccina.

Primarul a spus că intenționează să facă o campanie pro-vaccinare locală.


Intră acum și în grupul de